Nordbygg

Ändrade arbetstider

I år firar min firma tio år! Hipp hipp hurra!! Eller nåt sånt. Jag firar det genom att gå från att försöka driva tecknandet på heltid, till det för stunden mer realistiska alternativet halvtid.

Den andra halvan av min dagliga tid är jag numera anställd som marknadsassistent! På ett företag i Malmö som heter Bastec AB och sysslar med byggnadsautomation.

Jag är mitt i processen att ta fram ett nytt grafiskt koncept (delvis, loggan ändras ej), nya foton, nya kontorstrycksaker, PR- och mässmaterial, Powerpoint-presentationer och så småningom omarbetad webb m.m.

Med andra ord mycket omväxlande, intressant, utmanande och givande! Jag har länge velat komma tillbaka till både mer skrivande och ”originalar”-arbete och nu har jag fått chansen.

Men det innebär också att jag fått betydligt mindre tid till att teckna. Och inte minst blogga (det har i och för sig alltid varit långt mellan inläggen här…)

Jag åtar mig fortfarande mer än gärna illustrationsuppdrag. Men måste ibland tyvärr tacka nej pga. tidsbrist. I sommar kommer dock alla som vill att enkelt kunna köpa en av mina ”bilder”, mer info om det kommer kring midsommar…

Lämna en kommentar