Nya bilder i min shop!

Nya bilder i min shop!

menorca chapel

New images in my shop at Society6! Senaste veckorna har jag lagt upp flera nya teckningar till försäljning i min shop hos Society6. Här är två av dem som jag gjorde för ganska länge sen, men som äntligen får se sig om i stora världen. De är från Menorca dit jag åkte en gång med ett härligt gäng illustratörer.

menorca quarantine lazareto chapel mahon harbour drawing lena svalfors hedin

Vi fick bland annat åka båt ut till den lilla ön Lazareto och teckna en dag, jag gjorde bland annat detta lilla kapell. Stämningen på ön var minst sagt speciell, det gick fortfarande att känna av alla dem som sattes i karantän för ett par hundra år sen ungefär. Menorca är en härlig ö, lugn och fridfull.

fish illustration lena svalfors hedin water color print tshirt

En annan dag tecknade vi av djur från havet och jag valde denna lilla medelhavsfisk. Nu vill jag passa på att använda den för att slå ett slag för haven som är förorenade av plast. Något måste göras åt det omedelbart! Och i evigheter framöver… tyvärr. Vi människor är jordens konstigaste varelser…

Min fisk säger ”Stop the plastic pollution of oceans and seas!”stop plastic polution in oceans fish drawing lena svalfors hedin

Hur blev det såhär att haven är fulla av både kringflytande skräp och pyttesmå mikroplastpartiklar. Är det mitt fel? Är det ditt? Jag hade ingen aning om att detta skedde i sån omfattning, men var det andra som visste men ändå fortsatte blunda för att vi förstör våra hav och havens djur?

New images in my shop at Society6 with drawings made when visiting Menorca some years ago. One is a small chapel on Lazareto island. The other is a fish that says ”Stop the plastic pollution of oceans and seas!” Something I feel strong about, how can we people on earth have done such a stupid thing and what can we do to correct it, before it will bite us right back?!

Skriv en kommentar