Fantastiska teckningar av Terry Fan

En av de roligaste följderna av att ha gått med i Society6 är att upptäcka alla andra talangfulla tecknare, fotografer och konstnärer. Och som så många andra föll jag omedelbart för den kanadensiska tecknaren Terry Fan. Han är så bra!

Beautiful drawing by my favorite Terry Fan
Art by Terry Fan on Society6

I mina ögon har han en riktigt fin egen stil, handtecknat med fina färgtoner, motiv, texturer. Jag gillar den lite nostalgiska tonen kombinerad med lite humor. Men jag gillar honom också för att när jag ser hans bilder vill jag anstränga mig mer själv, han utmanar mig att bli bättre, på ett bra sätt.

Work by Terry Fan

På hans webbsida kan man läsa att han föredrar att teckna för hand och sen scanna in teckningen och färglägga den i Photoshop med många lager och effekter, samma metod som jag också föredrar och av samma skäl, det ger kontroll och frihet.

Terry Fan drawing

Se hans webbsida här och hans shop på Society6 här. Han verkar också sälja sin konst i många andra online-shoppar och verkar vara på gång med andra kreativa projekt. Jag ser fram emot att följa honom i framtiden!

illustration by Terry Fan

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.