Ändrade arbetstider

I år firar mitt företag tio år! Hipp hipp hurra!! Typ. Jag firar det genom att gå från att försöka driva tecknandet på heltid, till det för stunden mer realistiska alternativet halvtid. Varför?

Jo, den andra halvan av min dagliga tid är jag numera anställd som marknadsassistent! På ett företag i Malmö som heter Bastec AB och som utvecklar BAS2 byggnadsautomation.

Jag är mitt i processen att ta fram ett nytt grafiskt koncept (allt utom loggan ändras), nya foton, nya kontorstrycksaker, PR- och mässmaterial, Powerpoint-presentationer och så småningom omarbetad webb, sociala medier, m.m.

Med andra ord mycket omväxlande, intressant, utmanande och givande! Jag har länge velat komma tillbaka till både mer skrivande och ”originalare”-arbete och nu har jag fått chansen. Mycket glad för det.

Men det innebär också att jag fått betydligt mindre tid till att teckna. Och inte minst blogga (det har i och för sig alltid varit långt mellan inläggen här…)

Jag åtar mig fortfarande mer än gärna illustrationsuppdrag. Men måste ibland tyvärr tacka nej pga. tidsbrist.

I sommar kommer dock alla som vill att enkelt kunna köpa en av mina ”bilder”, mer info om det kommer kring midsommar…

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.