Vilken underbar sommar!

Visst är det en ovanligt underbar sommar i år!? Sådär riktigt ”svensk” som sommaren nästan aldrig är. Jag njuter i fulla drag och än är det inte slut.

Vi har hunnit med så mycket typiskt ”svenskt” semestrande så det nästan är ett skämt; promenera bland pittoreska faluröda stugor, ro på en liten sjö i en skog, bada i havet i alla väderstreck, dansa runt midsommarstången, plocka buketter i vägrenen, få fästingar, åka bil runt till släkten, spana in snygga amerikanare, sova i små stugor i Småland, lyssna på en stilla konsert medan solen går ner i havet, äta jordgubbar och smultron, köpa mat ute mest hela tiden, tillfälligt fundera på att flytta från stan ut på landet, spela minigolf, njuta av att titta på livs levande kossor, hästar, grisar, får, katter och svalor, förfasas över död igelkott, åka berg-och-dal-banor, gå på loppisar och auktioner, tömma förråden för att få plats med mer, bygga sandslott, få sand i hela lägenheten, ha gäster som sover över på madrasser på golvet, gå på barnteater ute i en park, äta glass och korv, gå upp i vikt istället för ner trots bikinisäsong, måla tånaglarna, kolla efter restresor till Medelhavet, men inse att Sverige faktiskt är alldeles alldeles underbart just nu!

Och snart är det ju dags för kräftor. Och i år har jag badat så mycket så det faktiskt snart är nog! Det var många år sen jag sist kände så. Ljuvligt!

Här är några foton från sånt som vi har gjort i sommar. Hoppas att du också haft det bra!

Emil
Kohage
Tårta
Midsommardans
Sydligaste Sverige
Faluröda stugor
Klappa katt
Loppis
Sommarblom
Brygga och sjö
Bilsemester

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.