Lena Svalfors Hedin på Facebook

Till slut har jag följt resten av mänskligheten och gått med i Facebook!

Ett stort steg för mig, eftersom jag är kraftig motståndare till att vem som helst (i detta fall FB) ska få använda mina teckningar fritt utan att fråga eller ersätta mig som upphovsman. Den som tror att jag yrar kan läsa artikel hos Svenska Tecknare. Lösningen får vara att jag inte laddar upp viktiga bilder. Portfolio och personligt innehåll kommer jag även i fortsättningen hålla här på min egen sajt.

Nu får fördelarna med att kunna följa människor och grupper som jag verkligen uppskattar dock överväga. I ärlighetens namn har jag dessutom verkligen missat en hel del gemenskap och vänner de senaste åren genom att inte vara med. Se där, jag erkände det.

Följ mig gärna!!

Gillar du mina teckningar och vill hålla koll på nya bilder i min shop, erbjudanden och liknande? Gilla och följ mig på Facebook, officiell sida öppen för alla. Lena Svalfors Hedin – illustration
Känner vi varann? Kontakta mig på min privata Facebook-sida!

 

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.