Nya bilder i min shop! Menorca-tema.

Senaste veckorna har jag lagt upp flera nya teckningar till försäljning i min shop hos Society6. Här är två av dem som jag gjorde för ganska länge sen, men som äntligen får se sig om i stora världen. De är från Menorca dit jag åkte en gång med ett härligt gäng illustratörer.

menorca chapel

Vi fick bland annat åka båt ut till den lilla ön Lazareto och teckna en dag, jag gjorde bland annat detta lilla kapell.

Stämningen på ön var minst sagt speciell, det gick fortfarande att känna av alla dem som sattes i karantän för ett par hundra år sen ungefär. Men Menorca är en härlig ö, lugn och fridfull.

menorca quarantine lazareto chapel mahon harbour drawing lena svalfors hedin

En annan dag tecknade vi av djur från havet och jag valde denna lilla medelhavsfisk. Nu vill jag passa på att använda den för att slå ett slag för haven som är förorenade av plast. Något måste göras åt det omedelbart! Och i evigheter framöver… tyvärr. Vi människor är jordens konstigaste varelser…

Min fisk säger ”Stop the plastic pollution of oceans and seas!”

fish illustration lena svalfors hedin water color print tshirt

Hur blev det såhär att haven är fulla av både kringflytande skräp och pyttesmå mikroplastpartiklar. Är det mitt fel? Är det ditt?

Jag hade ingen aning om att detta skedde i sån omfattning, men var det andra som visste men ändå fortsatte blunda för att vi förstör våra hav och havens djur?

stop plastic polution in oceans fish drawing lena svalfors hedin

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.