Nya fina produkter i min Society6-shop!

Jag har lagt upp nya bilder i min butik hos Society6! Ett av dem är ”Fossiler”, inspirerat av alla mina somrar på Gotland då vi alltid hittade så fina små fossiler på stranden. Ett riktigt barndomsminne.

Väska

Fossil har alltid fascinerat mig, de är så vackra med sina stelnade mönster och organiska former. Små och intrikata konstverk som så mycket i naturen om man bara tittat efter noga.

Mobil

(När jag skriver det här har jag nya glasögon på mig för första gången och blir helt yr! Men de är snygga och sitter bra, så jag får hoppas att jag vänjer mig.)

Klocka

Det blir bara fler och fler produkter hos Society6, det är kul! Tänkte att det här var ett bra tillfälle att visa (nästan) hela utbudet.

Kudde

Nu kan man köpa duschdraperi, mattor, barnkläder, klockor, kuddar, m.m. och det finns hur många bilder som helst att välja på.

Tänk dock på att Society6 ligger i USA, därför kan moms och tull tillkomma på beställningen, även när de har fri frakt-erbjudanden hos society6.

Brevkort

Har du förslag på en liknande shop i Europa så säg gärna till! Jag vill sälja även här för att slippa tullen för oss svenskar.

Tavla

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.