Nydesignad sajt och blogg 2013!

Så var det äntligen dags att släppa min uppfräschade sajt! (Mars 2013) Ny design gjord på nya WordPress-temat ”Headway”. Nu är sajten bredare och luftigare, med flera omarbetade texter och omkastade sidor och menyer. Kraftfullare färg och nya typsnitt, större brödtext från Google Fonts och allt annat i pålitliga fina Georgia.

UPPDATERING 2021: Denna sajt använder numera sen några år istället det utmärkta temat ”Generatepress” och har bytt utseende flera gånger sen detta skrevs! Men det känns ändå kul att spara detta inlägg, tiden går och allt ändras hela tiden!

Passa på att anmäla dig till Bloglovin för att få uppdateringar om mina blogginlägg. Jag använder själv Bloglovin för ett urval av mina favoritsajter och tycker det är otroligt smidigt att få dem till min mail för en snabb daglig överblick.

UPPDATERING 2021: Jag rekommenderar inte längre Bloglovin. Däremot t.ex. Feedly.

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.