NYTT! Köp mina bilder på Nordic Poster Collective

Äntligen! Nu finns mina bilder att köpa i en svensk webb-butik! Jag har gått med i Nordic Poster Collective, en ny onlinebutik för affischer och tavlor av nordiska kreatörer.

Jag är jätteglad!! Nu får jag möjligheten att erbjuda mina bilder till svenska kunder utan tillägg som tull etc, något jag velat göra i flera år. Än så länge (dec 2017) har jag lagt upp tre av mina teckningar av nordiska rovdjur, fler motiv kommer såklart framöver.

Jag kommer fortsätta sälja även via andra art print-shoppar, men utbudet kommer variera något mellan dem. De tre djurteckningarna på Nordic Poster Collective är helt nya och har inte visats eller sålts någonstans tidigare! De hör till ett projekt jag hållit på med ett tag och det känns så roligt att äntligen se dem färdiga i butik.

Nordic Posters Collectives grundare Maria har jag följt på avstånd i flera år och är imponerad av hennes passion för att sprida nordiska kreatörers arbete ut över världen via andra e-handelslösningar. Med den erfarenhet som finns med i bagaget tror och hoppas jag på att det här ska bli en riktigt bra satsning. Jag är väldigt glad över att ha kommit med redan från start.

Alla posters trycks och levereras direkt från Nordic Poster Collective, inte från respektive kreatör. Det tror jag är ett smart drag som höjer kvalitén på såväl posters som leveranstider. Dessutom passar det mig bra för jag har helt enkelt inte plats och tid för att själv trycka, hålla lager och leverera till beställare. I alla fall inte just nu i livet.

Jag blir jätteglad om mina bilder på det här sättet kan hitta ut till många fler och förhoppningsvis skänka glädje och inspiration.

nordicpostercollective.se/collections/lena-svalfors-hedin

Lena Svalfors Hedin
Hej, jag som skriver här heter Lena och älskar allt som är kreativt och vackert. Jag är tecknare och säljer mina bilder online. Dagtid arbetar jag med kommunikation i ord och bild, grafisk form, webb och trycksaker.
Lämna gärna en kommentar!

SE ARKIV: 2011–NUTID

FÖLJ MIN BLOGG

follow us in feedly

2 svar på ”NYTT! Köp mina bilder på Nordic Poster Collective”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.